onsdag 3 juni 2009

Vårens sista språkkafé

Hej,

Imorgon är det dags för SveLas sista språkkafé för säsongen. Som vanligt är det 17.30 till 19.00 i caféet på Nordanå. Välkomna att prata svenska eller spanska !

Nästa vecka är det dags för vårens sista salsa. Det blir 19.30 i PRO-lokalen (inte på dansbanan som tänkt pga att teatern har sin provföreställning den dagen.

15 juli och 19 augusti blir det sommarsalsa på dansbanan på Nordanå och då börjar vi 19.00 med att visa danserna och sedan blir det fri dans från 20.00.

Sedan så tänkte vi hänga på några av Naturskyddsföreningens aktiviteter. För att följa med krävs INGET medlemskap i naturskyddsföreningen.

På fredag (5 juni)blir det "Naturnatten" på Vitbergsområdet, vi samlas kring en eld, lyssnar på musik eller annat. Ta med något att grilla, och fika. Sedan gör de som så önskar en nattvandring. Samling på parkeringen vid restaurangen på Vitberget kl.19.00. Vidare info i på http://www.skelleftea.naturskyddsforeningen.se/.

Söndag 14 juni arrangeras 'De vilda blommornas dag'. Exkursion till fin växtplats. Samling kl. 10.00 på Nordanå, parkeringen mot älven. Västerbottens Botaniska Förening leder utflykten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar